Heftige woorden: Brandweerman onthult wat de laatste woorden van Lady Di waren!🙏😥

Prinses Diana kwam op 31 augustus op een vreselijke wijze om het leven. De wereld was in shock en vooral in tranen

Het leven gaat door en inmiddels bijna 25 jaar later, is er een brandweerman die bekend heeft gemaakt wat de laatste woorden van ‘Lady Di’ waren

Op het moment van het ongeluk was de prinses nog maar 36 jaar oud. Ze zat samen met Dodi Fayed en de bestuurder in de auto.

Het ongeval vond plaats in Parijs in de Pont de l’Alma-tunnel. Na de crash kwamen de hulpdiensten snel in actie en werd alles afgezet.

Brandweerman Xavier Gourmelon kwam ter plaatse en hield de hand van de prinses vast na die vreselijke crash.

Destijds verklaarde Gourmelon tegen The Sun dat hij niet geloofde dat de ‘blonde vrouw’, die hij niet herkende, ernstige verwondingen had opgelopen.

Volgens deze brandweerman zou prinses Diana haar ogen open hebben gehad en was de prinses tevens volledig bij bewustzijn.

Gourmelon stelde Diana gerusts en vroeg haar kalm te blijven. Volgens hem vroeg Diana: ”Mijn God, wat is er gebeurd?”

Enkele seconden later werd prinses Diana getroffen door een hartst!lstand. De brandweerman begon met een hartmassage waarna de prinses weer begon te ademen.

”Eerlijk gezegd had ik het idee dat ze het zou overleven. Voor zover ik wist was ze in de ambulance nog in leven. Toen hoorde ik later dat ze in het ziekenhuis was overleden. Dat was erg frustrerend.”

Scroll naar boven