Heftige boze blik van Nick Schilder: ‘Simon Keizer heeft iets héél ergs gedaan!’😲😱

Antoinnette Scheulderman, journalist van LINDA. zet haar vraagtekens bij Nick & Simon en hun ruzie. uitgesproken.

Volgens Antoinette zou de huidige vermeende ruzie die de mannen ontkennen, een toneelstukje zijn. De journalist spreekt haar bedenkingen dan ook uit.

Ik ben gewoon gefascineerd, van: waarom doen ze dit? Die jongens hebben volgens mij heel veel geld verdiend, dus die doen het waarschijnlijk alleen nog om…

Ze hebben nog weer een nieuw album en ze hebben dadelijk een afscheidstournee. Daar moet dus kennelijk nog heel veel verdiend worden, waardoor ze nog moeten doen alsof ze samen door één deur kunnen. Hou er gewoon mee op.

Het zangduo is volgens Antoinette hun fans aan het misleiden. “Je kan ook gewoon zeggen: ‘Nick en Simon stoppen ermee, want Nick en Simon kunnen elkaar niet meer luchten of zien.’ Punt.

In plaats van dadelijk nog zes keer leuk gaan doen in Ahoy. Je kunt er toch gewoon mee ophouden? Ik zie nu gewoon twee mensen die elkaar haten. Of in elk geval de een vooral de ander.

Antoinette heeft het vermoeden dat er véél meer speelt tussen de twee zangers. “Wat ik het allerheftigste vond waren de ogen van Nick.

Die waren zó kwaad! Ik heb het idee dat Simon iets heel ergs heeft gedaan en dat Nick superboos is. Je zag dat het een geconstrueerd verhaal was.

Het begint er toch steeds meer op te lijken dat er veel meer gaande is tussenbeide dan alleen een ruzie over trouw aan Simons vrouw.

Over de auteur

Scroll naar boven