Kijkers roepen massaal op tot boycot Peter Gillis: ‘Plofkop van de buis stemmen’😱🙏

Je zou denken dat Peter Gillis zich momenteel druk bezig houdt met alle ellende, maar niets is minder waar.

De Massa is Kassa ster denkt namelijk maar één ding, en dat is de Televizier-Ring binnen zien te slepen. Fans houdt hij niet meer over. ,,Dat je het nog durft te vragen”, valt te lezen in een reactie.

Peter Gillis denkt nog steeds dat Nederland helemaal gek op hem is maar na alle leugens en de m!shandeling van Nicol, zijn velen hem zat.

Peter staat op de longlist voor nominaties van de Televizier-Ring en vraagt zijn fans om op hem te stemmen. De reacties zijn niet mals.

,,Dankzij jullie support zijn we terecht gekomen in deze felbegeerde nominatieronde”, schrijft Gillis op zijn Instagram-account. ,,Stem nu via de link in bio!”

Deze serieuze oproep van de Massa is Kassa ster vinden veel mensen beschamend en dat laten ze dan ook weten.

,,Ik ga er echt niet in mee dat jij nu genomineerd bent voor een Televizier-Ring. Ik vind het werkelijk beschamend”, reageert een volger. En een ander: ,,Ga weg hoor met je losse handjes!”

De volgers zien Massa is Kassa liever definitief van de buis verdwijnen. ,,Meerdere mannen moesten door het stof omdat ze hun vrouw mishandelden. Ook jij Peter!

Dus stemmen voor een prijs? No way! Dat verdien jij niet. Jij moet net als de rest geboycot worden en nergens meer voor gevraagd worden.”

Het lijkt er nu toch echt op dat Peter in één klap al zijn fans heeft verloren. Mensen willen blijkbaar niet meer naar Massa is Kassa kijken.

,,Beter stemmen om je dikke arrogante plofkop van de buis af te stemmen, je krijgt er 10 van mij”, luidt het.

Over de auteur

Scroll naar boven