Marco Borsato live in beeld tijdens wedstrijd: ‘Wat jong talent aan het scouten’😲😫

Afgelopen donderdagavond is de 53-jarige zanger Marco Borsato na lange tijd weer eens in het openbaar gespot.

Tijdens de voetbalwedstrijd van AZ Alkmaar, zijn geboortestad, tegen de Portugese club Gil Vicente, werd de zanger samen met zijn zoon Luca gespot op de tribune.

De wedstrijd werd live uitgezonden op RTL 7 en de zanger kwam heel even in beeld. Samen met zoonlief kijkt hij aandachtig naar het spel.

“We zien hem niet meer zo heel vaak, er is nogal wat gebeurd: Marco Borsato. Een AZ-fan. Dat is bekend. Vandaag dus een van de toeschouwers”, reageerde de voetbalcommentator.

Nadat de zanger in beeld is gebracht door het programma, gaat het op Twitter flink los. Twitteraars geven massaal commentaar.

Marco Borsato te gast in Alkmaar bij AZ sky box

— Jerry Jahn 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 (@springveer298) August 18, 2022

“Ah, ik zie dat Marco Borsato wat jong talent aan het scouten is”, zegt RRT. En Gerard boos: “Ja joh, laat Marco Borsato even zien RTL.”

En weer een ander: “Sinds wanneer laat AZ mensen zoals Marco Borsato toe?” Hoofdredacteur Bart Ettekoven van Weekend, begrijpt niet wat het probleem is.

“Ik zou niet weten waarom ze Marco Borsato níet zouden binnenlaten bij het AZ-stadion. Volgens mij is de beste man nog niet veroordeeld, maar het ging meteen behoorlijk los op sociale media”, reageert hij in Shownieuws.

“Hij gaat er natuurlijk wel vaker op uit. Hij wordt regelmatig gesignaleerd in het horecaleven van Alkmaar, waar hij natuurlijk weer woont sinds de scheiding van Leontine. Waar hij dat prachtige penthouse heeft gekocht. Maar hij komt er niet heel vaak buiten.”

Scroll naar boven