Bizar gerucht: Jan Smit is door zijn vrouw betrapt tijdens rollenbollen met deze dame!😱😥

Jan Smit is al een tijdje onderwerp van gesprek in verband met een vermeende ruzie met zijn zus. Volgens hem heeft RTL Boulevard alles groter gemaakt dan het is, dit doordat er een hoop geknipt en geplakt is.

Aan De Telegraaf liet hij weten: “Ze knippen eruit wat hen het beste uitkomt… Mensen willen graag iets groter maken dan het is, maar toen dit project kwam heb ik gekozen voor andere mensen, omdat eigenlijk elk karakter tot leven kwam.”

Op de vraag of hij nog overhoop ligt met zijn zusje zegt hij: “Absoluut niet. Nee hoor, maar wij werken niet meer samen. That’s it.

We kunnen er nog twee uur over blijven lullen, maar meer wordt het niet. Mensen willen heel graag dat je altijd maar je mening ergens over geeft of reageert.

Ik weet hoe het zit, Monique weet hoe het zit en that’s it. Het is allemaal niet zo spannend.”

Echter steekt er nu een ander gerucht de kop op en blijkt alles toch net even iets anders in elkaar te steken. Zangeres Maan wordt namelijk nu ook gelinkt aan Jan Smit.

Het juice-kanaal Reality.FBI schrijft dat Jan destijds betrapt is door zijn vrouw op het vreemdgaan met Maan. Lisa zou hem uit huis gegooid hebben en beide zussen van Jan zouden de kant van Lisa hebben gekozen.

Dit zou een verklaring kunnen zijn voor de bekoelde relatie tussen Jan en zijn zus. Het kanaal zou dit gerucht uit een ‘geheime betaalgroep’ hebben.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven