Binnenkijken: Dit is het luxe optrekje van gravin Eloise van Oranje!🙏😍

In september vorig jaar verhuisde Eloise van Oranje van de campus naar een eigen plekje in Amsterdam. Ze deelt het optrekje met twee vriendinnen.

Vorig jaar deelde ze vol trots dat ze verhuisd was. ,,Omg ik heb dit nooit officieel hierop gezegd… Maar huisje in Amsterdam”, schreef ze in haar Stories.

Haar bericht zorgde voor wat verwarring bij haar volgers want velen dachten namelijk dat zij een eigen woning had gekocht in de hoofdstad.

Later zei ze dat dat niet het geval is. ,,Met eigen plekje bedoel ik dat ik een appartementje heb met twee leuke vriendinnen en niet meer op de campus zit.”

Eén van haar huisgenoten woonde al in de woning toen Eloise erbij introk. De drie vriendinnen leggen een bedrag van 1650 euro per maand neer voor het optrekje.

Voor dat enorme bedrag krijgen ze er wel een hoop voor terug, namelijk een prachtige badkamer, een nette keuken, ruime kamers en uiteraard een toplocatie.

Eloise van Oranje is gelukkig met haar stekkie en ook al een tijdje gelukkig in de liefde, echter was het gissen wie de gelukkige jonge man zou zijn.

Op Juice Channel zijn er nu eindelijk foto’s te bewonderen van Eloise en haar liefde. De twee hebben elkaar leren kennen op de hotelschool.

Het vriendje van de gravin heet Archie Maclaine Pont. Archie is woonachtig in Laren en zit net als Eloise op de hotelschool in Den Haag.

Eloise liet november vorig jaar al in LINDA.meiden weten dat ze helemaal in love is. ,,Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy”.

Ze liet destijds niet heel veel los over haar vlam, wel liet ze doorschemeren dat ze hem via haar studie heeft ontmoet.

,,Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Over de auteur

Scroll naar boven