Bizarre beelden: Zanger Mart Hoogkamer neemt de benen na vervelende en heftige aanval!😲😥

Het begint er op te lijken dat zanger Mart Hoogkamer het publiek bij zijn shows de laatste tijd niet mee lijkt te hebben.

Nog niet zo lang geleden kwam de zanger, bekend van zijn hit ‘Ik ga zwemmen’ in het nieuws omdat hij een flinke bierdouche kreeg tijdens een optreden.

De zanger besloot te vertrekken. Veel artiesten een bierdouche in hun contracten opgenomen als legitieme reden om van het podium te vertrekken zonder verlies van inkomsten.

Na zijn vorige bierdouche heeft Mart Hoogkamer thuis gezeten, dit in verband met ontstekingen in zijn keel en neusholte.

Gelukkig gaat het nu weer helemaal goed met hem en dus kan hij het podium weer op om zijn nummers ten gehore te brengen.

Waarschijnlijk hebben veel mensen via social media zijn bierdouche van destijds gezien en helaas zijn er dan mensen die dat dan graag na willen doen.

Gisteravond stond de zanger weer op het podium en helaas vloog het bier om zijn oren, het leek er op dat veel mensen meededen aan de bierdouche.

Na een paar biertjes richting het podium roept een enthousiaste Mart, via zijn microfoon: “Niet doen, niet doen…

Zijn waarschuwing blijkt helaas niet te helpen want het biergooien blijft doorgaan. Op het moment dat Mart over zijn hart strijkt: “Luister, ik ben nu van plan te blijven staan…” vliegen er nóg meer biertjes zijn kant op.

Voor Mart was het einde oefening, zo wil hij namelijk niet op het odium staan. Op zijn Instagram deelt hij de beelden van zijn bierdouche.

Is dit normaal? Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen sorry hiervoor… We hebben het WEER geprobeerd… Organisatie bedankt voor jullie steun en begrip…” Beelden hier:

Scroll naar boven