Bibi Breijman gewaarschuwd door Yvonne Coldeweijer: ‘nog steeds vreemdgaat’😲😱(4 minuten lezen)

Bibi Breijman gewaarschuwd door Yvonne Coldeweijer: ‘nog steeds vreemdgaat’😲😱(4 minuten lezen)

7 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Het is geen geheim dat de relatie tussen zanger Waylon en Bibi Breijman niet heel erg goed was. De zanger was zijn geliefde ontrouw geweest.

De zanger beloofde zijn Bibi nooit meer vreemd te gaan, echter laat roddeltante Yvonne Coldeweijer doorschemeren dat hij nog steeds niet trouw is. In Hij zou van alles ‘uitspoken’ in de studio…

Yvonne Coldeweijer lijkt Bibi te waarschuwen. Volgens de roddeltante zou zanger Waylon niet alleen zingen in de studio, naar verluidt spookt hij nog meer uit.

Waylon ging diep door het stof toen eenmaal bekend was dat hij ontrouw was geweest. Bibi leek hem dan ook snel te vergeven.

Toch zijn er twijfels of het wel goed goed gaat tussen de twee. Onlangs ging Bibi samen met haar twee kindjes naar Bali, echter zonder haar geliefde Waylon.

Afgelopen weekend gingen ze ook samen op pad en bezochten ze samen met dochter Teddy een show van Frozen. Naar verluidt zou het niet heel erg gezellig geweest zijn.

,,Volgens een spion hebben ze geen woord met elkaar gewisseld en leek het niet echt een gezellig gezinnetje”, schreef Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Het lijkt er op dat hun relatie een nieuw dieptepunt heeft bereikt en roddeltante Yvonne Coldeweijer waarschuwt Bibi dan ook.

,,Stel hé… Ik zou brengen dat Waylon nog steeds vreemdgaat. Zou je dat dan geloven?”, vraagt de roddelkoningin aan haar volgers op Instagram.

De laatste tijden gaan er ook verhalen door de wandelgangen dat de zanger vooral druk is met het maken van muziek in plaats van het terugwinnen van het vertrouwen van Bibi.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲

,,Hij is op dit moment alleen in de avond bezig met zijn theatertour en daarnaast zit hij overdag thuis de hele dag op de bank en komt er voor de rest niets uit”, meldde Juicechannel al eerder.

Coldeweijer laat nu op social media doorschemeren dat Waylon in de studio niet alleen maar bezig is met het maken van muziek.

,,Wat hij allemaal uitspookt in studio Wisseloord?”, schrijft ze toch wel geheimzinnig op Instagram. Zal het zo zijn dat Waylon opnieuw de fout in gaat?