Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Een vrouw van 23, wiens verloofde twee keer zo oud is als zij, houdt vol dat ze geen goudzoeker is en beweert dat ze de ware liefde heeft gevonden bij haar miljonairspartner. 

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Allana Luke, 23, ontmoette Jeff Winn, 56, voor het eerst op Tinder in 2020. Op hun tweede date vloog hij haar naar Marbella voor haar verjaardag. 

HetTijdens de reis verklaarden ze hun liefde voor elkaar, waarna Allana kort daarna naar Jeffs landhuis in Newcastle verhuisde.

Sindsdien heeft de 56-jarige manager van het advocatenkantoor een Audi TT, een Rolex-horloge, designerhandtassen en diverse vakanties naar bestemmingen zoals Barbados en Thailand voor Allana gekocht.

Ondanks wat sommige mensen misschien denken over hun relatie, verklaarde de 23-jarige, die als persoonlijke assistent van haar partner werkt, dat ze niet bij hem is voor het geld. 


Ze legde uit dat Jeff er veel ouder uitziet dan zij, waardoor mensen met hun ogen kunnen rollen als ze hen samen zien.


Ze zei: “Mensen gaan er automatisch van uit dat ik gewoon een meisje ben dat op zijn geld uit is. Ik neem het ze niet kwalijk, dat zou ook mijn eerste gedachte zijn.”


Hun relatie werd steeds sterker na hun reis naar Spanje en op 2 juni stelde Jeff de vraag, waarop Allana antwoordde: “Maar ik zou nog steeds bij Jeff zijn, zelfs als hij het huis zou verliezen en failliet zou gaan”.


Allana heeft erop aangedrongen een huwelijkscontract te ondertekenen en voegde eraan toe: “Hij denkt niet dat dit nodig is, maar ik zou graag willen dat hij gemoedsrust heeft”.

Ze is goed met Jeffs twee volwassen kinderen, Nina (23) en Josh (21), en ook met zijn ex-vrouw, zegt de 23-jarige.

“Mensen die ons leren kennen, kunnen zien dat we echt goed bij elkaar passen,” zei ze. “We hebben dezelfde humor en lachen altijd.”

Allana vervolgde: “AlleHet is verfrissend om te horen dat de vrienden van Jeff hebben opgemerkt hoe gelukkiger en gezonder hij is sinds ik in zijn leven kwam.

Jeff met zijn vrienden

“Mensen moeten beseffen dat het oké is om een ​​relatie met een leeftijdsverschil te hebben. We zouden niet de liefde van ons leven moeten verbergen uit angst om beoordeeld te worden,”

Jeff en Allana

Wat Jeff betreft, hij heeft gezegd dat hij op zoek was naar iemand ‘die mooi is van binnen en van buiten’ en dat heeft hij gevonden in Allana.

Nadat hij uitlegde: “Ik heb eerder met jongere vrouwen uitgegaan en mijn familie was het er niet mee eens,” voegde hij eraan toe: “Maar ze zijn allemaal dol op Allana omdat ze kunnen zien hoe zij mijn leven positief beïnvloedt. Jarenlang was ik een beetje een stoute jongen, maar ik ben zoveel relaxter dan vroeger.”

Hij merkte op: “Ik ben vrij bekend in Newcastle en jonge mannen geven me vaak een high five als we samen op stap zijn. Maar we krijgen wel blikken als Allana helemaal opgedirkt is. Ze zijn gewoon jaloers.”


Ze zijn nog steeds erg gelukkig samen en verwachten binnenkort hun kleine wondertje.


Scroll naar boven