Update: Deze kiekjes van bijtwonden gelden als bewijs in kwestie Peter Gillis!😲😱

Peter en Nicol bleven lange tijd ontkennen dat er niets was gebeurd. Echter heeft Gillis onlangs toegegeven dat er toch wel iets was gebeurd.

Peter Gillis heeft lange tijd ontkend, maar blijkt nu toch écht de hoofdpersoon te zijn in een mishandeling van zijn vriendin Nicol.

Het koppel ziet een strafvervolging echter niet zitten en Nicol heeft dan ook geen aang!fte gedaan. Ton van de Biezenbos, de advocaat van Peter, laat weten:

De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een inc!dent in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de pol!tie.

Er is geen aang!fte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen.” De zitting stond in eerste instantie gepland op 12 augustus, echter is de datum verschoven.

Het was echter al bekend dat de getuige in de zaak, Nicol, niet beschikbaar was vanwege vakantie aan het Gardameer met Peter.

De advocaat laat weten: “Nicol heeft aangegeven dat ze begin september beschikbaar is om haar verhaal te doen. Momenteel zijn ze op vakantie.” Maar er is nog meer!

Het AD laat weten dat Peter dus Nicol onder andere heeft gebeten, een omstander schakelde de hulpdiensten in.

Naar verluidt zouden er foto’s gemaakt zijn van de bijtwonden en is er een geluidsopnamen gemaakt van de worsteling tussen Nicol en Peter.

Het AD meldt: “Inmiddels gelden foto’s van de wonden die Nicol opliep, inclusief een geluidsopname van de worsteling, als bewijsmateriaal. Iemand belde de politie terwijl het speelde.

Online gaan er kiekjes rond van een neus met afdrukken van een gebit, echter is het onduidelijk of dit gewoon een grap is of dat dit daadwerkelijk door Peter is toegebracht.

Over de auteur

Scroll naar boven