Insider bevestigt geruchten over André Hazes: ‘helemaal niet meer te zien zijn’😣🤔

Op 12 december 2020 vroeg volkszanger André Hazes zijn Monique ten huwelijk. Een huwelijk vond niet plaats want de relatie ging uit.

De laatste maanden gingen er veel verhalen door de wandelgangen over een verzoening, echter lijkt dit nu officieel uitgesloten.

Nadat de zanger Monique ten huwelijk vroeg liet hij ‘1212’ in zijn hals tatoeëren, echter laat een insider weten dat André deze verlovingstattoo gaat laten weglaseren.

Onlangs verschenen er foto’s van de zanger online en hierop was goed te zien dat de cijfers en de kring eromheen enorm zijn weggevaagd.

Aan weekblad Story laat een insider nu weten dat het verhaal over het laten weglaseren van de tatoeage inderdaad klopt.

“Hij is daarvoor bij Andy Han geweest, en er volgen nog enkele laserbehandelingen. Met als doel dat de cijfers uiteindelijk helemaal niet meer te zien zijn”, aldus de insider.

Voor de volkszanger is Andy geen onbekende. Andy is zijn oom en de zanger maakte met hem en zijn vrouw het SBS6-programma Getekend voor het leven.

De zanger kondigde afgelopen maand op zijn Instagram-account zijn comeback aan. De zanger plaatste een emotioneel statement.

“Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden”, aldus André. “Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt.”

Scroll naar boven