Besef dat het einde nadert: Jet de Nijs laat weten dat het niet goed gaat!😱😥

Zanger Rob de Nijs heeft de ziekte Parkinson en helaas gaat zijn gezondheid in een toch wel hard tempo achter uit.

Het einde is toch wel aan het naderen volgens zijn vrouw Jet, uiteraard is dat iets waar ze liever niet aan wil denken.

De zanger en zijn vrouw zijn al weer dertig jaar samen, echter was de afgelopen periode pittig en moesten ze als stel de nodige uitdagingen aan gaan.

Helaas blijft de gezondheid van Rob de Nijs achteruitgaan. ,,Het is aanpoten”, aldus Jet tegen weekblad Weekend.

,,Rob wordt natuurlijk wat minder mobiel, dus ik moet wel de handen uit de mouwen steken. Maar hij is het meer dan waard om dat voor te doen. Hij is een lief mens, dus ik doe het graag voor hem.”

Jet is bewuster gaan leven sinds haar geliefde achteruit gaat, ze leeft dan ook meer met de dag. ,,De kans is natuurlijk groot dat er een afscheid gaat komen.

Niemand kan in de toekomst kijken, eigenlijk zouden we allemaal zo moeten doen, leven alsof het je laatste dag is”, aldus Jet.

Ondanks dat ze er liever niet mee bezig is, komt toch ook het besef dat het einde nadert. ,,Sterker nog, ik sta daar liever niet bij stil, want dat is niet lekker leven. Dus dat doen we ook zo min mogelijk.”

Jet krijgt de vraag hoe het nu met haar man gaat. ,,Hij loopt niet meer en staan wordt ook moeizamer, dus dan kun je het wel een beetje bedenken”, aldus Jet.

Ondanks alles hebben de twee nog steeds dromen, ze zouden graag willen vertrekken naar Bonaire. Jet zou daar graag willen wonen.

Helaas spelen er nog meer vervelende dingen in het leven van het koppel. ,,Mijn moeder is heel ziek en mijn vader is ook niet meer piepjong, dus dan doe je dat niet zo makkelijk.”

De 93-jarige moeder van Jet is namelijk ook ziek, ze lijdt aan alzheimer. ,,Tot vorig jaar woonde ze nog thuis en was ik daar veel.

Dat zou ik nu niet meer kunnen, in combinatie met de zorg voor Rob. Mijn vader is nu ook net verhuisd naar een verzorgingstehuis.

Het is zorgen voor Rob, zorgen dat mijn vader het goed heeft… Mijn moeder zit nu wel goed, maar alles bij elkaar is het veel.”

Scroll naar boven