Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

In een opmerkelijke ervaring deelde de Australische Savannah, die werkzaam is in een aquarium in Sydney en recentelijk tot de islam is bekeerd, haar verhaal op TikTok.


Na haar bekering besloot Savannah om een hijab te dragen tijdens haar werk, een weloverwogen keuze.


In een video onthult ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als een pinguïn had verkleed. In eerste instantie nam ze de vraag niet serieus.

Savannah was even sprakeloos. Ze antwoordde bevestigend, denkend dat het een grap was. Maar al snel besefte ze dat de man serieus was.

Later die dag kwam ze de man weer tegen in de souvenirwinkel van het aquarium. Ze voegt toe: “Ik heb hem laten weten dat ik geen pinguïn was, waarop hij direct zijn excuses aanbood.”

De video leidde tot uiteenlopende reacties onder de kijkers. Sommigen beschouwdenDe man’s opmerking werd door sommigen als onbeleefd gezien, terwijl anderen het als een onschuldige grap beschouwden.

Een commentator merkte op: “Dit is gewoon een typische grap van een oudere man, misschien niet gepast, maar ook niet iets om je al te druk over te maken.”

Een andere gebruiker reageerde gevat met: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich vast schuldig hebben gevoeld.”


Onder het delen van haar eigen ervaring, heeft een mede-hijabi gezegd: “Om herkenning te voorkomen, vermijd ik zwart-wit combinaties, aangezien mensen me soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen.”

@angel.azahar Im not a penguin 🐧 #hijabi

#hijab
#jilbab
#muslim
#muslimtiktok
#muslimah
#hijabitiktok
#original sound – Mrsshahhh🇵🇸

Scroll naar boven