De beerput is open: ‘Hier was Simon Keizer terwijl zijn vrouw hoogzwanger was!’😱😲

Juicechannel heeft zich volledig gestort op zanger Simon Keizer, dit vanwege zijn vermeende affaires. Hij zou meerdere keren een scheve schaats hebben gereden.

Onlangs wist Juicechannel te onthullen dat de zanger meerdere S0A’s heeft opgelopen bij andere vrouwen.

Niet alleen over het vreemdgaan liegt Simon tegen mevrouw Keizer. Ook over zijn gezondheid. Hij heeft namelijk meerdere keren een S0A opgelopen en hiervoor een antibiotica kuur gehad.

Hij vertelde tegen mevrouw Keizer dat het voor een virus was die hij had opgelopen in het buitenland. WALGELIJK!

Het begint er nu toch aardig op te lijken dat Simon richting het imago van Marco Borsato aan het afstromen is.

Juicechannel liet eerder al weten dat de zanger ook buiten te deur gesnoept zou hebben toen zijn vrouw hoogzwanger was.

Juicechannel laat weten: “Geloof ons als we zeggen dat de beste man er niet vies van is om buiten de deur het gezellig te hebben met andere dames.

Deze bron geeft aan dat Simon dames uitnodigt in het hotel waar de artiesten verblijven. Daar mogen ze gratis drinken om uiteindelijk meegenomen te worden naar de kamer van Simon.

De bron geeft ook aan dat het wel eens is voorgekomen dat Simon een dame meenam en de volgende avond zijn hoogzwangere vrouw kwam kijken. Echt zó walgelijk en totaal geen respect!

Volgens Juicechannel heeft Simon zelfs een speciaal kamertje hebben voor zijn praktijken: “Zoals we al dachten. De verhalen over Simon stromen binnen en veel van deze verhalen komen met elkaar overeen.

Simon heeft namelijk bij het kantoor van Nick en hem een eigen ‘mencave’. Een minikantoortje waar hij dames over de vloer laat komen.” Hier meer:

Over de auteur

Scroll naar boven