Beelden: Jutta Leerdam in zeer kleine bikini geniet op Ibiza!😋😍

Afgelopen week kwam het bericht naar buiten dat Jutta Leerdam en Koen Verweij, geen stelletje meer zijn. De 23-jarige Jutta geniet nu heerlijk op vakantie.

De knappe blondine deelt op Instagram een aantal prachtige bikinifoto’s en in haar Stories laat ze haar volgers zien wat ze zoal doet.

Op maandag plaatste Jutta op Instagram het bericht dat zij een punt achter haar relatie met Koen Verweij had gezet.

‘Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad’, begon Leerdam haar verhaal toen. ‘Echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter de relatie te zetten.’

De schaatster vervolgt: ‘We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.’

Koen Verweij besloot op zijn Instagram-account ook een schrille reactie te geven op de breuk. Aan De Telegraaf vertelde hij: ‘Ik kijk terug op vijf zeer speciale jaren.

Naast onze liefdesrelatie waren we ook rond de ijsbaan bijna non-stop een duo. Het was een onvergetelijke reis, waarbij ik veel heb geleerd van deze prachtige powervrouw’, aldus Verweij.

‘Ik heb Jut altijd zo goed als ik kon proberen te supporten. Uiteindelijk is dit besluit voor beide partijen het beste, omdat we gewoon in verschillende levensfases zitten.

Ik zal altijd van Jut blijven houden en gun haar het beste voor de toekomst. Ik weet heel zeker dat het goed komt met haar.’

Scroll naar boven