Beelden: Er wordt keihard gewerkt in het studentenhuis van kroonprinses Amalia!😲😮

Binnenkort gaat kroonprinses Amalia wonen in een studentenhuis aan één van de Amsterdamse grachten.

Daar de prinses haar vader later zal gaan opvolgen is beveiliging noodzakelijk en in haar nieuwe woning zal zij dan ook goed beveiligd gaan worden.

Het pand was al een studentenhuis, echter moeten de studenten die er woonden vertrekken voor de komst van de kroonprinses.

Uiteraard zal het pand eerst volledig moeten worden opgeknapt en daar zijn ze momenteel dan ook druk mee bezig.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelt een foto die gemaakt is bij het pand van de prinses. Er zijn veel auto’s te zien en er wordt een beeldscherm uitgeladen.

,,In het souterrain wordt momenteel een hoofdkwartier gebouwd voor de beveiliging met grote zwarte loungebank en vele beeldschermen aan de muur”, meldt Yvonne in haar Stories op Instagram.

In haar nieuwe woning zal Amalia dus goed worden beveiligd, voor haar en haar familie fijn, echter is niet iedereen blij met die strenge beveiliging.

De prinses wil zich graag ook aanmelden bij een studentenvereniging, echter zitten die verenigingen niet te juichen om haar komst.

Annemarie de Kunder meldde onlangs in RTL Boulevard dat de verenigingen bang zijn dat er foto’s zouden uitlekken met een prinses in hun midden.

Of de buren blij zijn met de strenge beveiliging is nog niet duidelijk. hat pand naast haar staat namelijk te koop en aan de andere zijde zit een Bed & Breakfast.

Over de auteur

Scroll naar boven