Dit enorme bedrag betaalt Willem-Alexander per maand voor de studentenwoning van Amalia!😲😱

Kroonprinses Amalia gaat in september beginnen met haar opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens gaat zij in de hoofdstad wonen.

De kroonprinses zal gaan wonen in een grachtenpand aan de Singel en is op loopafstand van de studentenwoning van nicht Eloise van Oranje.

Het luxe stulpje waar Amalia vanaf september gaat wonen is eigendom van de familie Dreesman, de buren van de vakantievilla van Willem-Alexander en Máxima in Griekenland.

Koning Willem-Alexander heeft zeggenschap over wie er bij Amalia mag gaan wonen, dit omdat hij het hele pand huurt.

In het grachtenpand woonde de afgelopen de zoon van de buren met vrienden en medestudenten, echter zijn zij inmiddels vertrokken.

Er zit een behoorlijk prijskaartje aan de studentenwoning van de kroonprinses. Haar woning staat op een toplocatie en heeft een eigen parkeerplaats.

Willem-Alexander betaalt volgens weekblad Weekend het enorme bedrag van 15.000 euro per maand. Kortom een mega huur.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het pand en moet alles goed geregeld zijn voordat Amalia er gaat wonen.

Uiteraard zal de woning zwaar beveiliging zijn, dit om natuurlijk de veiligheid van de kroonprinses te kunnen waarborgen.

De voordeur van het pand was altijd rood, echter is er nu een nieuwe laag verf aangebracht, dezelfde kleur als alle andere deuren in de straat. Dit zodat het pand niet te snel herkent wordt.

Scroll naar boven