Bauers komen met update over gezondheid: ‘Opnieuw staat de wereld even stil’🙏😥

Het jaar begon alles behalve goed voor de familie Bauer. Begin januari werd Mariska getroffen door een hersen!nfarct en ook de broer van Frans kreeg slecht nieuws.

Mariska is volop bezig met haar herstel en de verwachting is gelukkig dan ook dat ze weer helemaal de oude gaat worden.

De broer van de zanger, Dorus kreeg dit jaar ook slecht nieuws te horen, hij kreeg van de artsen de diagnose blaaskank*er.

Frans en Dorus hebben een zeer innige band met elkaar. ,,Het zijn emotionele gesprekken die ik met Dorus voer”, zei Frans enige tijd geleden in weekblad Privé.

,,Je verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je nog midden in het proces zit van Mariska, en we moeten afwachten hoe het leven na dat infarct eruit gaat zien, gebeurt dit. Opnieuw staat de wereld even stil.”

Bij Dorus hebben ze de tum0r gelukkig helemaal kunnen verwijderen en daar is hij maar ook zijn familie ontzettend blij mee.

,,Naast de tum0r zijn er ook 23 lymfeklieren weggehaald, om te kijken of daar nog iets in zat, maar dat was gelukkig niet het geval”, vertelt Dorus in weekblad Story.

,,Er zijn geen kwaadaardige cellen meer, ik voel me goed en wandel veel.” De vooruitzichten zijn dan ook zeer positief.

,,Tot op heden ziet het er goed uit”, laat hij weten. ,,Vorige maand heb ik een bloedonderzoek gehad, en volgende week staat er een scan gepland.”

Dorus voelt zich uitstekend en is weer volledig aan het werk. ,,Ik heb vanaf eind mei de werkzaamheden in mijn auto-importeerbedrijf volledig hervat. Het is fijn om weer aan het werk te zijn.”

Over de auteur

Scroll naar boven