Bas en Nicolette in de zevende hemel en komen met heuglijk nieuws!😍🥰

Bas Smit en zijn grote geliefde Nicolette van Dam laten op hun Instagram weten dat ze helemaal in de wolken zijn.

Het is groot feest in de familie want er is namelijk een klein van Dammetje geboren. De broer van Nicolette en zijn partner zijn ouders geworden.

Trotse tante Nicolette wil dit geweldige nieuws uiteraard met haar volgers delen en dus deelt ze schattige babyfoto’s van haar pasgeboren neefje.

Op Instagram schrijft de blondine: “Welkom op de wereld klein Van Dammetje 💙 Vanaf het eerste moment onvoorwaardelijke liefde voor ons neefje Raphaël 💙

Voor wie we er altijd zullen zijn. Ongelofelijk trots. Lachen, huilen, alle emoties komen omhoog. Klein wondertje, wat zijn we blij met jou in onze familie 💙👶”

Ook in haar Stories op Instagram laat ze weten dat ze ontzettend blij en trots is: “Welkom baby. Welkom lief klein prinsje. Zo blij dat je er bent.”

Ome Bas Smit is ook door het dolle heen met de uitbreiding van de familie Van Dam. Ook hij plaatst een Storie op zijn Instagram.

Nicolette en Bas zijn inmiddels alweer zeven jaar getrouwd en zijn zelf de trotse ouders van zijn twee dochters: Lola-Lily en Kiki-Kate.

Onlangs kreeg het koppel bakken met kritiek, dit in verband met De Amsterdamse Zomer. Er waren behoorlijke problemen bij de drank-en eetfaciliteiten tijdens het tweedaagse event.

De organisatie heeft zondag zijn excuses hier voor aangeboden. Er was een behoorlijk tekort aan personeel en een pinstoring zorgden voor grote drukte.

‘Wat was het een geweldige show, maar ook wij zijn net als jullie teleurgesteld in het verloop van deze editie‘, staat in een verklaring van mede-organisatoren Bas Smit en Nicolette van Dam.

‘We hebben helaas te maken gehad met factoren die we niet meer opgelost kregen, zoals ruim 1/3 van het barpersoneel wat niet op kwam dagen en een pinstoring.

We hebben geprobeerd dit op te lossen, maar kregen dit in deze uitdagende markt niet meer voor elkaar’, vervolgt de organisatie.

@BasSmit1

Wat een aanfluiting. Lange rijen, lauw bier, geen wijn, veiligheid ver te zoeken.

Een festival organiseren is een vak. Dit was prut. Weg avond#amsterdamsezomer

— Jsbt (@vandersbt) July 3, 2022

‘Onze oprechte excuses. Ook wij hadden dit liever anders gezien en voelen dat we tekort zijn geschoten.’ Op Twitter viel er veel kritiek te lezen.

Over de auteur

Scroll naar boven