Barmhartige Glennis Grace keihard op haar vingers getikt door het Rode Kruis!😲😱

Een aantal dagen geleden deed Glennis Grace een oproep via haar Instagram waarin zij haar volgers om hulp vroeg.

Uiteraard kijkt ook de zangeres het nieuws en heeft ook zij mee gekregen wat er gaande is in ter Apel bij het aanmeldcentrum.

De situatie in het noorden van het land is schrijnend en dus besloot de zangeres om in actie te komen voor de vluchtelingen daar.

In haar stories op Instagram liet de zangeres weten: ,,Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besloten om aanstaande zondag daarnaartoe te gaan rijden met de nodige spullen die daar zo nodig zijn”

Deze oproep kreeg echter wel wat kritiek, dit daar sommige mensen denken dat Glennis dit alleen maar doet voor de aandacht en het poetsen van haar imago.

Ondanks deze beschuldiging werd er toch flink gehoor gegeven aan de oproep en vertrok de zangeres gisteren naar Ter Apel.

Met zeven auto’s en een aanhanger reden ze naar het aanmeldcentrum, echter werden Glennis en haar vrienden niet met open armen ontvangen.

In een video die te zien was in de uitzending van RTL Boulevard, is te zien hoe Glennis op haar vingers wordt getikt door een medewerker van het Rode Kruis.

,,Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder het aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren.

De bedoelingen zijn supergoed, maar doe het alsjeblieft meer uit het zicht”, zegt ze met een strenge toon tegen de zangeres.

Boulevard-presentator Daan Nieber: ,,Ze is op de vingers getikt door het Rode Kruis, maar niet weggestuurd en ze heeft haar spullen gewoon uit kunnen delen.”

Scroll naar boven