Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

De 33-jarige Zweedse heeft jaren en £100.000 (€2,3 miljoen) geïnvesteerd om haar droom te verwezenlijken om fysiek te veranderen in een Barbiepop. 

Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

Zij heeft gezichtsfilters, een neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en Botox ondergaan. 

“Ik heb mijn identiteit uitgewist om een plastic bimbo te worden”

Zegt ze, met een ontevreden zucht.

Vanaf haar negende heeft Alicia één obsessie: Barbie worden, het personage dat gespeeld wordt door de Australische actrice Margot Robbie in de live-actiefilm.

Alicia werkte voorheen in public relations, maar nam ontslag en verhuisde naar Londen om haar droom na te jagen: transformeren in een echte pop. Helaas liep dit al snel uit op een teleurstelling.

“`html

In 2017, na haar eerste borstvergroting, kreeg ze een infectie en was te zien in Botched, een Amerikaanse realityshow gericht op het helpen van mensen met mislukte plastische chirurgie.


Dit weerhield haar er echter niet van om nog meer operaties te ondergaan, aangezien ze nog steeds ontevreden was over haar uiterlijk.


“`


Tijdens de show overlegde ze met plastisch chirurgen over de andere operaties die ze wilde ondergaan: een Braziliaanse billift, het verwijderen van een rib om een slankere taille te creëren, en het vergroten van haar borsten. 

“Op een gegeven moment dacht ik er zelfs aan om mijn vingers aan elkaar te naaien, zodat ik poppenhanden zou krijgen”, zei ze destijds. “Ik weet niet hoe dat zou werken.”


Zes jaar later is ze nog steeds obsessief bezig met plastische chirurgie en ze zegt dat ze niet van plan is te stoppen omdat het voor haar een verslaving is.

“d” is. 

“In mijn gedachten bestaat er geen perfectie. Het is gewoon een kwestie van groeien en evolueren, en elk jaar word je steeds plastischer.”

Het OnlyFans-model beweert dat ze ongeveer £3.000 (ruim €69.000) per maand uitgeeft om haar uiterlijk te behouden. 

ZeAlicia uit dat ze moe is van het beoordeeld worden en wil dat mensen zich realiseren dat er een echt persoon onder zit.

‘Er zijn zoveel vooroordelen over hoe je bent als je er zo naar kijkt. Ik wil dat mensen over mij weten dat er meer voor mij is dan wat op het eerste gezicht lijkt”, zegt Alicia.

Een bericht gedeeld door Alicia Amira (@aliciaxamira)

Scroll naar boven