Rachel Hazes en Marieke van Beek komen er niet samen uit: ‘arm vrouwtje aanpakt’😲🤨

Dit jaar is Rachel Hazes veel te vinden in de rechtszaal, zo was er de kwestie met Yvonne Coldeweijer, dochter Roxeanne en voormalig bff Marieke van Beek.

Rachel en Marieke stonden enkele weken geleden tegenover elkaar in de rechtbank en de strijd is nog niet voorbij.

De rechter bepaalde dat de twee dames er onderling uit moesten zien te komen maar dit is uiteraard niet gelukt.

Rachel wil geld zien van Mariek dit wegens een volgens haar opgelopen huurschuld. Rachel had hiervoor al eerder in de rechtszaal gestaan maar de zaak verloren. Opgeven doet ze niet.

In de rechtbank kregen de dames op 15 februari te horen van de rechter dat zij tot 7 maart te tijd zouden krijgen om er samen uit te komen.

,,We weten inmiddels uit betrouwbare bron dat de dames er niet zijn uitgekomen”, meldt juicekanaal Realityfbi. ,,Waardoor de rechter over een paar weken zelf een beslissing zal nemen.”

Rachel gaf in het verleden al aan dat zij niet van plan is om op te geven. ,,Marieke zit gewoon in een huis van mij in Vinkeveen aan het water voor achthonderd euro per maand.

Voor achthonderd euro kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuur kopen”, vertelde Rachel Hazes in het verleden tegen weekblad Party. 

,,Marieke jokt alleen maar. Ik ben in al die jaren dat we bevriend waren, niet slecht voor haar geweest.

Maar het kan niet zo zijn dat Nederland mij gaat zien als een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt. Ik ben gewoon genaaid waar ik bij stond, dat moet je bij mij gewoon niet doen.”

Scroll naar boven