Heftige verhalen over John de Mol: Medewerker klapt uit de school!😱😬

De mannen van Roddelpraat spreken met regelmatig met mensen die wel wat nieuwtjes te vertellen hebben over bekende Nederlanders en dat is nu ook het geval.

Dennis Schouten en Jan Roos hebben namelijk een medewerker van het nieuwe programma Avastars gesproken.

John de Mol is de grote baas en deze medewerker doet nu een boekje over hem open en haalt dan ook hard uit. 

Deze medewerker laat weten dat het geen pretje is om voor de mediamagnaat te werken, dit daar hij nooit tevreden is.

Tevens laat hij zijn medewerkers continu overwerken en krijgen ze ook nog eens zeer slecht betaald. Op de werkvloer van Talpa heerst er dan ook veel angst voor John.

De mannen van Roddelpraat gingen in gesprek met de medewerker en krijgen behoorlijk wat informatie over ome John.

“Ruim een jaar geleden zijn ze al begonnen aan dit programma, maar technisch kregen ze het niet zoals “John” het wilde. John de Mol gedraagt zich dan met behulp van regisseur echt als een klein kind”

Voor John werden er ook speciale zogeheten viewings rooms gemaakt met catering, dit om hem tevreden te houden.“Uiteindelijk hebben ze het nu maar op zender gegooid anders duurt het te lang.”

“Kortom, we hebben meer dan een jaar met man en macht gewerkt, niet om een mooi programma te maken, maar om John de Mol tevreden te houden.”

“Dit is waarom er een angstcultuur heerst binnen het bedrijf. Je werkt hard voor een mooi programma, je ziet en hoort nooit wat van JdM

en vervolgens komt er een angstige producer vragen of je nog even twintig uur wilt overwerken, omdat John niet tevreden is. En dan zit je voor een mager salaris, 50-60 uur in de week kut klusjes te doen.”

Over de auteur

Scroll naar boven