Wederom moeilijk en verdrietig moment voor Anouk: Moment van afscheid!😥🙏

De 47-jarige Anouk heeft maar liefst zes kinderen en helaas vliegen ook haar kinderen uit het nest. De zangeres heeft afscheid genomen van haar 18-jarige zoon Elijah.

Op haar Instagram-account laat de zangeres weten dat Elijah vertrokken is naar het buitenland, dit om zijn grootste droom waar te maken.

De komende jaren gaat Elijahop Hawaï studeren om zeebioloog te worden. Moeder Anouk deelt in haar stories een kiekje van het afscheid nemen.

Uiteraard wil iedere moeder weten of haar kind veilig is aangekomen, Anouk koos ervoor om hem persoonlijk naar Hawaï te brengen.

Op de foto die ze deelt met haar volgers is Anouk te zien, knuffelend met haar zoon. Bij de foto schrijft ze: ‘Net mijn zoon afgezet bij een universiteit in Hawaï’

Voor iedere ouder is het ontzettend lastig als je kind het nest verlaat en aan de verdrietige emoticons te zien, heeft Anou het zwaar.

Voor Anouk is dit niet de eerste keer, enige tijd geleden vertrok haar oudste zoon Benjahmin naar Amerika om daar te gaan basketballen.

Maar er staat nog een afscheid in de planning, want ook dochter Phoenix vertrekt binnenkort om haar basketbaldroom waar te gaan maken.

Scroll naar boven