Fans weten het zeker: Dit anonieme verhaal gaat over de man van Chantal Janzen!😲😮

Op de website ‘vriendin.nl’ staat een verhaal waarvan heel veel mensen denken dat het over de man van Chantal Janzen gaat.

Juicechannel heeft op hun kanaal het artikel uitgelicht en vraagt zich af om wie het hier gaat. Het gaat dus om een dame die een relatie heeft met een man.

Deze man waarover geschreven wordt heeft echter een relatie met een dame die bekend is in ons kleine landje. De dame vertelt in de Vriendin:

Ik kende haar heel goed. Niet persoonlijk, maar van televisie en uit films.” Juicechannel is nieuwsgierig en wil natuurlijk weten om wie dit gaat: “We zijn nog een juicy mysterie tegen gekomen.

Op de website van Vriendin is namelijk gisteren een artikel online gekomen waarin een vrouw anoniem haart verhaal doet over een affaire die zij heeft met de man van een televisiepersoonlijkheid.

Voor het gemak noemt de dame de desbetreffende man ‘Leon’ en zijn bekende vrouw noemt ze voor haar verhaal ‘Monique’. De dame laat het volgende weten:

Dat hij in de tv-wereld werkt, achter de schermen, dat wist ik al wel. Nu hoorde ik dat ze elkaar op de set hadden ontmoet.

In de begintijd had hij weleens in de bladen en op internet gestaan als de nieuwe liefde van ‘Monique’. Later was de aandacht voor hem verslapt. Gelukkige relaties, daarover valt immers weinig te melden.

Uiteraard wordt er nu volop gespeculeerd, want over welke personen heeft deze dame het? De man van Chantal is al eerder bij Juicechannel opgedoken zoals je hier kunt zien.

Over de auteur

Scroll naar boven