Annemarie Keizer zwijgt over geruchten: gelooft haar Simon op zijn woord!😱😣

De afgelopen weken gaan er pittige geruchten door de wandelgangen over zanger Simon Keizer die zijn vrouw niet helemaal trouw is geweest.

Volgens deze verhalen zou de zanger al jaren vreemdgaan. De media gaat dan ook los op hem, de vraag is alleen waarom Annemarie net doet alsof er niets aan de hand is?

Het stel is tien jaar getrouwd en heeft twee kinderen. Echter zijn er nog niet zo heel lang geleden zeven minnaressen uit de school geklapt over de zanger.

Juicechannel liet op Instagram weten: ,,Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en seks met hem hebben.”

Volgens het kanaal hebben de dames de zanger leren kennen via een camsite. ,,Hij zit daar regelmatig op en probeert via daar verder in contact te komen met dames.

Een dame geeft aan dat zij hem hier al jaren geleden op heeft gespot en een andere dame vertelt dat dit bij haar nog recentelijk was.”

Het is niet alleen bij een chat gebleven, naar verluidt zou Simon ook pikante foto’s van zichzelf hebben gestuurd naar een aantal vrouwen.

Tevens zou de zanger verschillende dames over de vloer hebben gehad op zijn kantoor. ,,Daar heeft Simon namelijk een mencave”, schreef het kanaal.

De geruchten blijven komen maar het getrouwde koppel doen overkomen dat ze nog steeds zielsgelukkig zijn met elkaar.

Veel mensen vinden dit dan ook vreemd. ,,Waarom doet mrs Keizer maar alsof er niks aan de hand is?”, vraagt een volger in gesprek met Juicechannel.

,,De Volendamse bronnen melden ons dat Annemarie zegt dat zij Simon op zijn woord gelooft over de cheat verhalen”, reageert het kanaal.

,,Toch denken ze dat Annemarie ergens wel aan zijn geloofwaardigheid twijfelt en dat ze hier zeker wel eens een woordenwisseling over hebben gehad met z’n tweeën.”

Over de auteur

Scroll naar boven