Annemarie Keizer deelt haar verdriet en wanhoop: ‘Wat is er toch met jou?’😥😯

Annemarie en Simon Keizer gaan momenteel door een heftige periode heen. Hun zoontje Joa wil maar niet slapen.

De nachten zijn hierdoor lang en op Instagram laat Annemarie aan haarvolgers weten dat ze verdrietig en wanhopig is.

‘Daar is de avond weer, en de inmiddels zo gevreesde nacht’, begint Annemarie haar bericht. ‘Al wekenlang ben jij ’s nachts wakker lieve Joa.

Ontelbaar veel uren heb ik al lopen wiegen met jou, om je te troosten en in slaap te helpen. Ons lieve kleine mannetje. Wat is er toch met jou? Kon je het papa en mama maar vertellen.’

Ze wil haar kleine Joa zo graag helpen maar volgens Annemarie is zijn enige manier huilen. ‘Je strekt je kleine lichaampje. Je hebt pijn.

We zullen er alles aan blijven doen om je te helpen, en uit te zoeken waar je zo’n last van hebt. Een traan biggelt over mijn wang. Mama vindt het moeilijk om jou zo te zien, en is zelf ook uitgeput’.

‘Wanneer ik mezelf iets te fel afvraag waarom je toch huilt schrik ik van mezelf. Jij wilt dit ook niet, lief hummeltje.

Als ik je eindelijk in slaap heb gesust, lig je bij mij, zodat we allebei wat kunnen rusten. Totdat je gehuil weer klinkt, en alles weer opnieuw begint.’

Annemarie schrijft op Instagram dat het haar ook afgelopen nacht niet gelukt is om de kleine Joa in slaap te sussen.

‘Met jou op mijn arm loop ik door de kamer. Sussend. Je wordt elke dag zwaarder, zo lijkt het. Ik kijk door het raam naar buiten.

Een schemerige lucht. De vogeltjes beginnen te fluiten. De vroege ochtend is weer aangebroken. De nacht dat het beter zal gaan zal ongetwijfeld komen. Vannacht misschien?’

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven