Angstige momenten voor Stefano Keizers: ‘Ik wil niet in een sleur geraken’🙏😲(4 minuten lezen)

Angstige momenten voor Stefano Keizers: ‘Ik wil niet in een sleur geraken’🙏😲(4 minuten lezen)

31 januari 2023 Uit Door Media Feitjes

De cabaretier Gover Meit gaat binnenkort zijn alter ego Stefano Keizers laten vallen. Hij wil meer zijn dan Keizers alleen.

“Ik weet niet of ik ooit van het stigma Stefano Keizers af kom, maar ik wil mijzelf als artiest een schop onder mijn reet geven en weer iets anders proberen”, aldus Gover hij in de talkshow Op1.

“Ik voel dat ik langzamerhand verander in een cabaretier die elke twee jaar een andere voorstelling maakt en in een soort keurslijf terecht kom.” Gover verschilt volgens hem niet van Stefano.

“Stefano Keizers is alleen een artiestennaam geweest, maar wel eentje die meer geworden is dan ik had gedacht.”

Naar eigen zeggen zit hij als Keizers aan zijn “zakelijke plafond”. Volle zalen trekt hij niet daar hij ontzettend experimenteel is.

“Ik wil veel meer maken en mijzelf veel meer als mijzelf uitlenen. Aan de naam Stefano Keizers hangt een stigma vast dat ik een lollige man ben en dat ik altijd maar op zoek ben naar een grap.

Ik wil eigenlijk ook de serieuze kant van het leven gaan belichten. Ik wil ook gaan acteren en wil ook zeker veel meer concepten gaan maken, ook in het theater maar niet als een onemanshow.”

Hij geeft wel eerlijk toe dat die stap hem verschrikkelijk bang maakt. “Maar ik wil niet in een sleur geraken, artistiek gezien.

Ik zie mezelf in eerste instantie als een kunstenaar, iemand die concepten ontwikkeld. Voor mij is het leven niet genoeg als ik alleen dat ene zou doen.”

Tijdens een groot deel van het interview besloot Meit te gaan staan, dit tot zichtbaar ongenoegen van presentatrice Carrie ten Napel.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Monique geeft update over Andre vanuit ziekenhuis: ‘Hij heeft nu zoveel pijn’😲😥

Naar eigen zeggen deed hij dat omdat hij altijd “drang heeft om de originaliteit te zoeken”“Maar dat wringt altijd”, zo verwees hij naar de reactie van Ten Napel.

“Ik ben de enige die alles geeft om te proberen iets te vinden dat origineel is en nog niet is gedaan, en een beetje probeert te breken met de sleur.”