André Hazes kiest partij voor Rachel: ‘Hoop oprecht dat je je niet gek laat maken’😲🙏(3 minuten lezen)

André Hazes kiest partij voor Rachel: ‘Hoop oprecht dat je je niet gek laat maken’😲🙏(3 minuten lezen)

13 augustus 2022 Uit Door Media Feitjes

Volkszanger André Hazes laat van zich horen op social media. Hij neemt het op voor zijn moeder na de uitspraken van zus Roxeanne in ‘Beste Zangers’.

“Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen”, schrijft André onder een bericht van zijn moeder.

‘Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen’, zo begint André zijn verhaal.

‘Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn.

Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.’

Donderdag vertelde Roxeanne in Beste Zangers over de ‘nare vorm van heimwee‘ die ze opliep door ‘trauma’s uit haar jeugd’.

De zangeres zei dat ze ‘de grootste klap’ uit haar jeugd kreeg in de periode dat haar moeder een boek schreef na het overlijden van haar vader.

“Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen.”

Eerder liet Rachel aan RTL Boulevard wat zij vond van de uitspraken, ze beschouwt de uitspraken van haar dochter als ‘rijke fantasie van een toen nog jong meisje’.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Martien Meiland op instorten: Emotionele Maxime openhartig over donkere periode!

Rachel deelde later een statement op Instagram waarin ze zei ‘vol verbazing’ kennis te hebben genomen van de uitspraken van haar dochter.

De band tussen moeder en dochter is al jaren ontzettend slecht. Rachel heeft onlangs een rechtszaak aangespannen tegen twee voormalige zakenpartners en wil dat haar dochter gaat getuigen.