OG3NE-Amy overspoeld met reacties na het plaatsen van foto bloot achterwerk!😋😍

De 26 jarige Amy Vol geniet van een welverdiende vakantie op Curaçao, Op Instagram plaatst ze een kiekje van haar bikinibody en daar komen veel reacties op.

Booty op boot ‘🍑🍑’, schrijft OG3NE-zangeres Amy bij haar bericht. Zus Lisa schrijft in een reactie: ‘BOOTY op een BOOT’.

Fans moeten lachen om de reactie van zus Lisa. Prachtige billen ‘Goede kont🍑🍑 🍑’, schrijft een fan bij het vakantieplaatje.

Een andere volger laat weten: ‘Goed kunnen zingen en dan ook nog eens prachtige billen. Sommige mensen hebben ook alles hé’

Al jaren is vader Ricardo Vol te vinden aan de zijde van zijn OG3NE-dochters. Echter is de band de laatste periode tussen hen niet goed.

Van kleins af aan werken de meisjes nauw met hun vader, echter verloopt de samenwerking op dit moment moeizaam.

Amy zou haar vader zelfs hebben ontvolgd op Instagram. Aan Shownieuws bevestigen de meiden zaterdagmiddag dat er heibel is.

Het nieuws kwam min of meer naar buiten nadat roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een cryptische post van Ricardo Vol deelde.

Ricardo had iets gepost over ‘ondankbaarheid’, echter werd dit bericht niet heel veel later weer verwijderd door hem.

De roddelkoningin deed wat onderzoek en kwam tot de conclusie dat Amy haar vader en zijn vriendin niet meer volgt op Instagram.

Coldeweijer kreeg een berichtje van Shelley over de situatie: ‘Hi Yvonne. Hier een berichtje namens ons alle drie. Zoals je al aangaf in je berichten, hebben we al veel moeten doorstaan als gezin.

Daarnaast werken wij vanaf jonge leeftijd al heel nauw samen met onze vader, wat als familie natuurlijk niet altijd makkelijk is.

Op dit moment zitten onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe. Graag houden wij dit verder privé om hier een goede balans in te vinden. X’. 

Over de auteur

Scroll naar boven