Gerard Joling neemt drastisch besluit: ‘Een jaar geduurd voordat het besef er was’😥🙏(3 minuten lezen)

Gerard Joling neemt drastisch besluit: ‘Een jaar geduurd voordat het besef er was’😥🙏(3 minuten lezen)

7 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Zanger Gerard Joling heeft het besluit genomen om een stapje terug te gaan doen. De zanger heeft geen behoefte meer aan een overvolle agenda.

De komende periode zullen we dan ook niet heel veel meer van hem zien. ,,Ik heb inmiddels voldoende verdiend om het uit te zingen.”

Nadat hij afscheid had genomen van zijn geliefde moedertje kwam hij tot het besef dat hij zijn werk op een lager pitje wil zetten.

,,Dat heeft er toch wel enorm bij me ingehakt, nog meer dan ik had kunnen denken”, vertelt de zanger in gesprek met De Telegraaf.

,,Het heeft een vol jaar geduurd voor het besef er was dat ik haar nooit meer even zou kunnen bellen.”

Het bevalt de zanger prima als hij een wee heeft zonder afspraken en dat smaakt dan ook naar meer. ,,Dat is bijna nieuw in mijn leven, weet je dat?

Ik heb altijd gewerkt, ben altijd maar doorgegaan. Zes optredens in de week of nog wel meer, tv-dingen ernaast. Ik word 63 en van een hoop dingen denk ik: mij niet meer gezien.”

Hij laat weten dat hij het niet meer voor het geld hoeft te doen. ,,Het zal niemand verbazen als ik zeg dat ik niet meer voor het geld elke avond naar Zaltbommel hoef te rijden en dan nog door naar Arnhem.

Ik ben al zo’n veertig jaar bezig en heb inmiddels voldoende verdiend om het uit te zingen.” Wil hij zijn carrière aan de wilgen hangen?

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔

,,Ik peíns er niet over te stoppen, want wil nog heel veel leuke dingen doen. Wel haal ik de krenten uit de pap”, besluit hij.