Roy uit Over Mijn Lijk geeft update: Hopelijk zijn we de afgelopen dagen gauw vergeten😮🙏

In het programma ‘Over Mijn L!jk’ wist Roy veel kijkers te ontroeren met zijn hartverscheurende verhaal. De kijkers kregen een kijkje in zijn dagelijkse leven.

Maar er is nu eindelijk goed nieuws voor Roy en zijn gezinnetje. De zieke Roy heeft namelijk een goede uitslag gekregen van de artsen en dus heeft hij iets meer ademruimte.

Roy kreeg in 2018 van de artsen te horen dat hij een hersentum0r heeft. Helaas heeft Roy enige tijd geleden te horen gekregen dat hij uitbehandeld is.

Inmiddels gaat hij al een tijdje naar een revalidatiecentrum waar hij meerdere therapieën volgt. Zijn vrouw Annick liet weten dat dat Roy veel goed doet.

Vandaag delen Annick en Roy ‘één van de spannendste momenten van het jaar’ met hun volgers op Instagram.

Het stel laat een video zien, waarin ze hun volgers meenemen op de dag waarop Roy te horen krijgt of zijn hersentumor is gr0ter is geworden.

De uitslag van Roy gelukkig goed te zijn. ‘We gaan weer genieten en plannen maken met ons drietjes, zo fijn dat we weer kunnen ademhalen.

Hopelijk zijn we de afgelopen dagen gauw vergeten. Dank je wel voor jullie lieve berichtjes vandaag, die hebben voor heel fijne afleiding gezorgd.’

Scroll naar boven