Lelijke woorden gericht aan het adres van Roxeanne: ‘Ze moet eens in de spiegel kijken’😲😣

Joop Kruis, een dierbare huisvriend van André Hazes en Rachel is woedend op Roxeanne Hazes. Dit vanwege haar uitspraken in de Beste Zangers.

In de eerste aflevering van dit seizoen sprak Roxeanne Hazes openhartig over haar jeugd. Naar eigen zeggen heeft ze hier trauma’s aan overgehouden.

Kruis is woest en dat laat hij dan ook weten. Hij heeft geen goed woord over voor Roxeanne. ,,Ze heeft altijd gelogen. Ze moet eens in de spiegel kijken.”

De oud-bokser was vrijwel dagelijks bij de familie Hazes thuis. ‘Ik weet als geen ander hoe Rachel alles voor haar kinderen heeft opgeofferd. Ze was er altijd voor hen…’

Na de uitzending liet ook Rachel van zich horen, volgens haar had haar dochter vroeger een ‘rijke fantasie’. Volgens Rachel klopt er dan ook niets van de uitspraken.

Rachel kan rekenen op goede vriend Joop en hij vindt dan ook dat het zijn taak is om het op te nemen voor Rachel.

,,Ik ben nog steeds woest over wat Roxeanne over haar moeder heeft gezegd”, zegt hij in gesprek met weekblad Story.

,,En dat iedereen vervolgens ook direct aanneemt dat hetgeen Roxeanne heeft verteld, de waarheid is. Want dat is het niet.”

In de Beste Zangers vertelde Roxeanne dat ze zich in de steek gelaten voelde door haar moeder die destijds een boek wilde schrijven. Ze moest haar moeder negen maanden missen.

Joop laat weten dat het schrijven van het boek niet ten koste is gegaan van Roxeanne. ,,Ze schreef het boek wanneer de kinderen op school waren en ’s avonds sliepen.

Ik kan dat weten, want ik was vrijwel elke dag bij hen thuis!” De zangeres heeft volgens huisvriend Joop dan ook gewoon keihard gelogen.

,,Dat ze nu zo uithaalt, is ongekend schandalig. Aan de andere kant, ze heeft altijd gelogen. Als jong meisje en kennelijk is ze dat nog niet verleerd. Ze moet eens in de spiegel kijken.”

Scroll naar boven