Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

echt behoefte aan liefde en aandacht, maar mannen haken af omdat ze bang zijn voor mijn achterwerk.”

Impact op mijn liefdesleven

Crown zegt dat haar enorme achterwerk een negatieve invloed heeft op haar zoektocht naar liefde. Ondanks haar operatief verbeterde achterste heeft ze moeite om mannen aan te trekken die niet worden afgeschrikt door haar uiterlijk.

”Mijn laatste relatie was zeven jaar geleden”, bekende Crown openhartig in een recent ‘Truly’-interview . “Ik heb echt behoefte aan liefde en aandacht, maar mannen haken af omdat ze bang zijn voor mijn achterwerk.”

Ik ben behoorlijk extreem, dus ik denk dat mensen bang voor mij zijn.


De afgelopen jaren zijn BBL’s, of Braziliaanse buttlifts, enorm in populariteit gestegen. Veel vrouwen hunkeren naar Kardashiaanse rondingen. 


Dankzij haar enorme aanhang heeft Crown meer dan 2 miljoen Instagram-volgers verzameld, dus het is verrassend om te horen dat ze eenzaam is.

In Göteborg gevestigde, Zweedse influencer verscheen onlangs in de serie ‘ Hooked on the Look’ van ‘Truly’ en had daar een blind date met de Zweed Adam.

Adam werd precies zoals Crown voorspelde afgeschrikt door haar overvloedige buit en had geen interesse in een tweede date.

“Ik

Crown begrijpt. Het is te veel voor hem. Het is te veel om alle diktes en rondingen aan te kunnen,” zei ze treurig na de rampzalige datum. “Het is niet gelukt, we gaan verder en hopelijk vind ik iemand.”

Ondanks dat haar enorme achterste potentiële liefdesbelangen afschrikt, zei Crown dat ze geen plannen heeft om te stoppen met de verbeteringen.

Zij heeft bijna $ 150.000 uitgegeven aan haar eerste vijf Braziliaanse buttlifts en is klaar om haar zesde procedure te plannen.


Ze verklaarde: “Mijn doel is om de grootste kont ter wereld te krijgen, en ik ga het bereiken. Toen ik twintig jaar oud was, onderging ik mijn eerste operatie, en binnenkort krijg ik mijn zesde.”


Het model heeft ook andere cosmetische ingrepen ondergaan, waaronder borstimplantaten en lipfillers. Haar achterste is echter haar favoriete deel van haar lichaam.


In 2017 vertelde ze aan de Sun: “Ik hou gewoon van het gevoel van een grote kont. Als ik loop, voel ik al het wiebelen, wiebelen, wiebelen, en ik begin geil van mezelf te worden.”


“Dat is het beste gevoel, denk ik. Mijn kont zorgt ervoor dat ik me sexy voel en dat ik me krachtig voel.”

Scroll naar boven