Vrouw besluit niet langer te zwijgen: verhaal van Jan Smit klopt voor geen meter!😱😲

Als we de geruchten mogen geloven is Jan Smit destijds op heterdaad betrapt zijn met Maan door zijn vrouw. Lisa zou toen haar Jan het huis uit hebben gezet.

Het juicekanaal Reality.FBI schreef destijds het volgende over de situatie: “Dat Jan en Monique ruzie hebben zou de volgende reden hebben.

Toen Jan begin 2020 een burn 0ut kreeg, zou hij tijdelijk uit huis zijn gegaan. Dit blijkt volgens een buurvrouw een broodje aap verhaal.

Jan zou destijds door Lisa (zijn vrouw) zijn betrapt met Maan. Lisa heeft Jan uit huis gegooid. Beide zussen van Jan kozen Lisa’s kant. Vandaar de bekoelde relatie tussenbeide.”

Jan en maan kennen elkaar van het populaire programma De Beste Zangers, hij presenteerde het en Maan deed een seizoen mee.

Dit hele gebeuren kwam destijds ter sprake omdat veel mensen het maar vreemd vonden dat broer en zus een punt achter de samenwerking hadden gezet.

Volgens verschillende verhalen zou de burn 0ut van de zanger alleen iets zijn om de relatietoestanden in alle rust op te kunnen lossen.

Nu gaat er nog een verhaal rond over Jan Smit en een keiharde afwijzing. De zanger heeft namelijk vaker de stoute schoenen aangetrokken.

Zo doet het verhaal de ronde dat toen Jan naar Afghanistan ging om daar op te treden voor onze militairen jaren geleden.

Hij heeft daar naar verluidt geprobeerd om een vrouwelijke militair het bed in te krijgen, echter zou de vrouw op het laatste moment geweigerd hebben.

In die periode had de zal al een relatie met zijn huidige vrouw Lisa. Of dit verhaal klopt weten we uiteraard niet maar ook over Jan komen er steeds meer nieuwe verhalen naar buiten.

Over de auteur

Scroll naar boven