De aap komt uit de mouw: De reden waarom huisvriend Joop het opneemt voor Rachel!😬😫

Afgelopen week werd het duidelijk dat huisvriend Joop Kruis het in de familieruzie opneemt voor zijn vriendinnetje Rachel Hazes.

Roxeanne vertelde tijdens de eerste aflevering van de Beste Zangers over haar moeilijke jeugd waar zij trauma’s aan over heeft gehouden.

Huisvriend van de familie Hazes, Joop Kruis voelde zich kennelijk geroepen om het op te nemen voor Rachel en haalde hard uit naar Roxeanne.

Volgens Joop heeft de dochter van Rachel alles uit haar duim gezogen en is ze altijd al een leugenaar geweest.

Hij mag zich dan wel mengen in de ruzie tussen moeder en dochter, maar klopt hetgeen dat hij zegt wel of heeft hij een reden om het op te nemen voor moeders?

,,Ik ben nog steeds woest over wat Roxeanne over haar moeder heeft gezegd”, vertelde hij in gesprek met weekblad Story.

,,En dat iedereen vervolgens ook direct aanneemt dat hetgeen Roxeanne heeft verteld, de waarheid is. Want dat is het niet.”

Roxeanne liegt volgens hem dan ook. ,,Ze heeft altijd gelogen. Als jong meisje en kennelijk is ze dat nog niet verleerd. Ze moet eens in de spiegel kijken.”

Waarom deze huisvriend zich geroepen voelt om het op te nemen voor Rachel, bleef een raadsel maar er is inmiddels iets meer duidelijk.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer laat weten dat het verhaal van huisvriend Joop niet klopt en dat hij gewoon uit zijn nek kletst.

Joop vertelde dat na de dood van André Hazes, Rachel de villa in Vinkeveen direct in de verkoop moest zetten.

,,Omdat er schulden waren. Die verkoop heb ik nog voor Rachel gedaan. Zij woonde daarna met Roxeanne en André, die toen elf en tien jaar waren, in een appartement in Vinkeveen”, zei hij in Story.

,,Klopt niet”, reageert Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Ze hebben er gewoon nog twee jaar gewoond. Ouders Rachel zijn daar ingetrokken.

Er waren geen schulden want andere twee kinderen van André (Melvyn en Nathalie) hebben netjes hun erfenis ontvangen.”

Maar wat blijkt, Joop heeft een duur cadeau gekregen van Rachel. ,,In 2020 is de Honda van Rachel zelfs cadeau gegeven aan deze Joop.” Neemt deze huisvriend het daarom op voor Rachel?

Scroll naar boven