Man wil alleen aantrekkelijke vrouwen daten: ‘Ik heb maar een eis’

Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Kevin, een 42-jarige man uit Schotland, plaatste onlangs een nogal opmerkelijke video op het platform TikTok.

Automatische concepten

In de video maakt hij duidelijk dat hij vanaf nu geen afspraakjes meer wil met vrouwen die hij niet aantrekkelijk vindt.

In de video verklaart hij openlijk: ”Ik besef dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik wil iemand die er normaal uitziet.”

Kevin is een treinmachinist en alleenstaande vader, die regelmatig video’s deelt op TikTok, vaak samen met zijn hond Blade.


In zijn meest recente video spreekt hij over zijn zoektocht naar liefde. Kevin is op dit moment vrijgezel en deelt dat het vinden van een partner lastig voor hem is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Automatische concepten

Hij zegt: ”Ik wil een mooie”Mijn ideale partner heeft maar één eis: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”

Hij legt verder uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij ‘Triple B’ (gebroken boemerang b*tches) noemt:

”Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer”, aldus Kevin.


Ook heeft Kevin specifieke voorkeuren voor het uiterlijk van zijn toekomstige partner, waaronder een afkeer van opgestoken haar.

Automatische concepten

”Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Hij voegt eraan toe dat hij verwacht dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.


De reacties op Kevin’s video zijn gemengd en vaak kritisch. Een van

Een van de kijkers heeft gereageerd met: ”Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel aandacht getrokken en heeft een levendige discussie onder de kijkers doen ontstaan. Inmiddels heeft hij de video verwijderd.

Scroll naar boven