Marc-Marie pakt Eva Jinek aan: Eva schiet direct in de verdediging!😬😱(3 minuten lezen)

Marc-Marie pakt Eva Jinek aan: Eva schiet direct in de verdediging!😬😱(3 minuten lezen)

7 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

In haar eigen talkshow werd Eva Jinek door Marc-Marie Huijbregts geconfronteerd met haar ‘lange vakanties’.

Marc-Marie Huijbregts vindt namelijk dat Eva Jinek wel erg veel vakanties heeft en dus stelt hij haar de volgende vraag: ,,Vind jij eigenlijk dat je parttime of fulltime werkt?”

In haar eigen talkshow sprak Eva over het onderwerp parttime werken, een taboe dat zij graag zou willen doorbreken.

Ons kleine landje is namelijk Europees kampioen deeltijdwerken. Tafelgast Marc-Marie krijgt tijdens het afronden van het onderwerp de vraag: ,,Het enige dat ik nog wil weten is: hoeveel werk jij Marc-Marie?”

Marc-Marie besluit de bal direct terug te kaatsen. kennelijk vindt hij het een vreemde vraag die hij krijgt van de presentatrice.

,,Nou ja, zeg! Ik zit ook over jou na te denken! Jij bent veel op vakantie, hoor ik”, antwoordt hij. ,,136 uitzendingen per jaar, zeg het maar!”, zegt Eva verdedigend terug.

,,Precies, je werkt een korte tijd heel hard. Noem jij het zelf parttime of vind jij dit fulltime?”, vraagt hij. ,,In uren uitgedrukt werk ik fulltime”, antwoordt Eva.

Tafelgast Marc-Marie is niet de enige die zich afvraagt of Eva wel fulltime werkt, dit daar zij vakanties neemt van een half jaar.

Velen vinden het dan ook belachelijk, uiteraard vanwege het enorme salaris dat Eva krijgt. Omdat ze zwanger is zal ze binnenkort ook weer een lange tijd afwezig zijn.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Familie de Nijs in tranen verscheurd door verdriet: ‘Ik ga jou missen’