Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

De 27-jarige Sydney Dean uit Ohio, Amerika, is al zeven jaar gelukkig getrouwd met haar 51-jarige ex-schoonvader Paul.

Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Sydney kent Paul al sinds ze 11 jaar oud was, en vanaf haar zestiende begonnen ze met daten.

Ze leerde hem kennen toen ze 11 was en in die tijd had ze werkte hij als een belangrijke figuur in haar leven.Toen de relatie met zijn zoon verbroken was, bleven ze echter wel vrienden.

Ondanks dat ze nog steeds bij hen thuis kwam, schonk haar ex-vriendje geen aandacht meer aan haar omdat hij een nieuwe vriendin had. Ze zocht toenadering tot Paul.

De band tussen Sydney en Paul werd steeds hechter en toen ze zestien was, begonnen ze met daten.

In Ohio mag je wettelijk pas beginnen met daten als je zestien bent.

Uiteindelijk besloten ze elkaar in 2016 het jawoord te geven.

Sydney vertelde in gesprek met LadBible dat er veel kritiek is op haar relatie, maar het boeit haar niet. Ze zei: “Ik heb op dit moment de beste seks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Ze heeft dan ook een boodschap voor de mensen die hier iets van vinden: “Ik weet dat we elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet,

Hoewel zijn zoon me negeerde, schonk hij wel aandacht aan me. Uiteindelijk heb ik de juiste man in de familie gevonden.”

Volgens haar was het aanvankelijk moeilijk om steun te krijgen van familie en vrienden. ”In het begin wilde niemand er iets van weten, maar uiteindelijk is het goed gekomen. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat we een stel waren, was ze niet blij.”

”Mijn vader was er ook op tegen, maar hij woont in een andere staat dus zie ik hem toch niet vaak. Ondertussen is mijn familie dol op Paul.”


Bij het doorbreken van een taboe hoopt ze met haar openhartigheid en het gesprek te helpen. Tot op de dag van vandaag is er nog steeds kritiek op relaties waarbij er een groot leeftijdsverschil is.


”Leeftijd is maar een nummer, kijk naar mij en Paul. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”


Scroll naar boven